fbpx

8 mænd – 8 uger

Del med dine venner


Send

8 mænd - 8 uger

Når mænd falder, falder de tit hårdt og alene. Med det gratis gruppeforløb ‘8 mænd – 8 uger’ får du hjælp til at rejse dig igen med hjælp fra Mandecentret og andre mænd i samme situation.

Mænd har større risiko end kvinder for at gå ned med flaget efter en skilsmisse eller er parbrud. Og de har tit sværere end kvinder ved at søge hjælp – ofte også fordi de ikke har et godt netværk. Med det gratis gruppeforløb ‘8 mænd – 8 uger’ kan du få både hjælp og få styrket dine evner til at skabe relationer.

Det kan give en følelse af lettelse at møde andre, som står i en situation, der minder om ens egen. Deltagerne i gruppeforløbet ‘8 mænd – 8 uger’ oplever blandt andet en gradvis stigning i tilfredshed med livet. Samtidig handler de i højere grad ud fra deres egne ønsker om, hvordan de gerne vil leve.

Det er vores erfaring, at grupperne kan hjælpe til med at skabe nye sociale relationer, øge dine kompetencer i god kommunikation og hjælpe dig til at få styr på følelsesmæssige udfordringer. Social støtte fra gruppen, samt identifikation med og inspiration fra de andre mænd, skaber et godt grundlag for at komme videre.

Hvad sker der på ‘8 mænd – 8 uger’?

De gratis gruppersamtaler er et tilbud til dig, der kæmper for at forhindre en skilsmisse, står midt i en svær skilsmisse eller et parbrud, eller føler, at du er gået i stå efter dit parbrud.

I grupperne deltager mange forskellige mænd. Men fælles er det, at man kommer med ønsket om at få snakket om ens udfordringer.

Over otte gange vil du få mulighed for at:
– finde fokus og skabe overblik
– skabe gode relationer
– blive bedre til at tackle svære samtaler
– få styrket dine personlige ressourcer
– få inspiration fra andre mænd til at komme videre

Hvad sker der bagefter?

Hen over otte uger får deltagerne en fornemmelse af, hvad en gruppe kan løfte  sammen. Deltagerne kan aftale, om de vil fortsætte med at ses.

Hvis gruppen ønsker at fortsætte, kan det være som en selvhjælpsgruppe uden gruppeleder, eller som en netværksgruppe med sociale aktiviteter. Eller begge dele.

Hvor og hvornår?

‘8 mænd – 8 uger’ tilbydes i flere af Mandecentrets afdelinger. Kontakt en afdeling nær dig og hør hvor og hvornår næste forløb starter.

Du kan læse mere om Mandecentrets forskellige afdelinger her.

Mandecentret Aalborg

Mandecentret Aarhus

Mandecentret Esbjerg

Mandecentret Fyn

Mandecentret København og Frederiksberg

Mandecentret Slagelse

X