Hjælp til mænd

Mandecentret er et landsdækkende tilbud til mænd.

Vi hjælper dig, som efter et forhold står i en situation, der gør livet svært. Det kan være, fordi du ikke længere har et fast sted at bo. Det kan være, fordi du oplever, at tabet af din familie eller partner giver dig en oplevelse af håbløshed og afmagt. Det kan også være, fordi du er blevet udsat for en uacceptabel adfærd i dit parforhold.

Ingen skal stå alene. Derfor hjælper vi dig.

Hjælp til mænd

Mandecentret hjælper mænd gennem en livskrise. Krisen skal være opstået på baggrund af, at du og din partner er gået fra hinanden, eller hvis du er udsat for vold i hjemmet.

Vi har 109 botilbudspladser på landsplan, fordelt på syv forskellige afdelinger. Vi har en afdeling i København, Slagelse, Aalborg, Aarhus, Randers, Odense og Esbjerg. 

Kontakt

Mandecentret

Telefontid alle hverdage mellem 9.00-15.00

Peters historie om at bo på Mandecentret

Hør Peters historie om at bo på Mandecentret. Klik på vidoen og lyt med.
Afspil video

Personlig rådgivning til mænd i forbindelse med skilsmisse og samvær med børn samt vold i parforholdet

Mandecentret har siden 2006 tilbudt gratis, personlig rådgivning til mænd i forbindelse med skilsmisse og samlivsophør, samvær med børn, samt vold i parforholdet. For nogle kan vi også tilbyde midlertidig bolig.

Kig indenfor hos Mandecentret

Her finder du den afdeling, der er tættest på dig.

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores afdelinger i åbningstiden. Du kan både finde frem til din afdeling ved at ringe på 70 11 62 63 eller ved at finde en afdeling tættest på dig her på siden.