Åbningsreception for Mandecentret Hovedstaden

Fredag d. 12. maj var en dag fyldt med glæde og fejring, da vi endelig kunne afholde åbningsreception for Mandecentret Hovedstaden og officielt byde velkommen til vores udvidede faciliteter.

Åbningen blev fejret med deltagelse af digitaliseringsminister og minister for ligestilling, Marie Bjerre, som fik æren af at klippe snoren – og som Marie også påpegede i sin åbningstale, er Mandecentrets udvidelse et positivt skridt i retning af at få flere mænd til at søge hjælp og støtte for dem selv og deres børn.

Vi var glade for at have så mange samarbejdspartnere, medarbejdere og beboere til stede til åbningsreceptionen. Dagen blev fejret med festligheder, heriblandt en pølsevogn, lækker kage og fantastisk musik.

Tak til alle, der deltog i åbningsreceptionen og gjorde den så mindeværdig. Vi er enormt taknemmelige for den store opbakning, hjælp og vilje til samarbejde, som vi møder på tværs af sektoren.
Del denne artikel

Relaterede artikler

Jacob Engmose Astrup

Direktør
Mandecentret

I 2017 blev Jacob en del af Mandecentrets bestyrelse, men tiltrådte i marts 2018 som vicedirektør og i 2020 som direktør. Jacob er cand.jur. og har tidligere været afdelingsdirektør i koncernjura i Nykredit samt advokatfuldmægtig i forskellige advokatfirmaer.