Botilbud til kriseramte mænd

Mandecentrets hjemlige og rolige atmosfære sikrer at du og dit barn kan bo trygt på Mandecentret. Mandecentrets boophold er til dig, der i forbindelse med en skilsmisse har brug for at komme på benene igen.

Det er til dig der efter et brudt parforhold har brug for hjælp til at komme igennem den krise et brud ofte er. Og det er til dig der oplever eller har oplevet vold i parforholdet.

Botilbuddet sikrer dig et tag over hovedet

Botilbuddet sikrer dig et tag over hovedet når du ikke kan opholde dig i dit hjem, eller du på grund af krisen ikke har et sted at bo. Tilbuddet er både til dig der har børn og til dig der ikke har børn.

Botilbuddet sikrer også at du får professionel rådgivning og støtte under dit ophold så du får bearbejdet din krise og så du kommer styrket ud på den anden side.

Vi arbejder for at du og din ekspartner samarbejder omkring forældreskabet. Fordi vi mener at et styrket forældresamarbejde styrker jeres børns trivsel. Du kan læse mere om forældresamarbejde her.

Vi er landsdækkende

Mandecentret er fordelt på syv afdelinger. Vi har en afdeling i Aalborg, Aarhus, Randers, Esbjerg, Odense, Slagelse og København. Vi har i alt 109 pladser fordelt på afdelingerne.

For at komme i kontakt med en afdeling kan du ringe på 7011 6263 og vælge den afdeling der er tættest på dig.

Du kan læse mere om de enkelte afdelinger her.

Du kan altid henvende dig til Mandecentret, både telefonisk og ved døren

Du kan altid henvende dig til Mandecentret, både telefonisk og ved døren. Ved al henvendelse sker der en visitation, hvor vi afdækker din situation, og ud fra det, laver vi en individuel vurdering af, hvad Mandecentret kan tilbyde dig og om Mandecentret er det rigtige tilbud for dig.

Hvordan får jeg en plads i Mandecentret botilbud?

For at få en midlertidig botilbudsplads på en af Mandecentrets afdelinger skal du være i en krisetilstand relateret til en skilsmisse, et brudt parforhold eller som følge af at du har været udsat for vold i hjemmet.

Før du kan få tilbudt en plads på en af Mandecentrets afdelinger skal du til det vi kalder en visitationssamtale. Til visitationssamtalen bliver du mødt af to af Mandecentrets professionelle medarbejdere. Til samtalen taler vi om din situation, din krise og hvad du har brug for. Vi fortæller dig hvad Mandecentret er, hvad vi kan tilbyde og hvad vi forventer af dig. Vi bruger faglige metoder og værktøjet til at vurdere om Mandecentret er det rette tilbud for dig. Det er vigtigt for os, at du tilbydes den rigtige hjælp. Derfor afdækker vi altid så mange aspekter af din situation som muligt.

Kort tid efter samtalen ringer vi dig op, og orienterer dig om du kan få et ophold på Mandecentret. Husk på, at der findes mange forskellige tilbud, og at der altid findes alternativer til det liv du lever nu, hvis du ønsker en forandring.

01

Du skal til det vi kalder en visitationssamtale, hvor vi taler om din situation, din krise og hvad du har brug for.

02

Vi bruger faglige metoder og værktøjet til at vurdere om Mandecentret er det rette tilbud for dig. Det er vigtigt for os, at du tilbydes den rigtige hjælp.

03

Kort tid efter samtalen ringer vi dig op, og orienterer dig om du kan få et ophold på Mandecentret.

Det er vigtigt at du kan nikke genkendende til dette:

Andre områder vi også kan hjælpe dig med