Om Mandecentret

Mandecentret er et landsdækkende tilbud, der siden 2006 har tilbudt midlertidig bolig og gratis ambulant rådgivning til krise- og voldsramte mænd.

Hvad er Mandecentret ?

Mandecentret er til for mænd, som står et sted i livet, hvor det er svært at opretholde en normal hverdag. Vi hjælper de mænd, som er nødsaget til at forlade hjemmet enten på grund af en skilsmisse, et brudt parfold, eller fordi han er udsat for vold i hjemmet. Fælles for de mænd, vi møder, er, at de står i en livskrise, der kræver hjælp for at komme på benene igen.

De mænd, vi møder, kommer typisk til os, fordi de er ved at miste sig selv. De isolerer sig, taler ikke med nogen om deres udfordringer, de har ikke overskud til at være sammen med deres børn, de har svært ved at møde på arbejde, nogle bor på sofaer hos venner og familie, andre bor i deres bil. Alt sammen udløst af et brudt parforhold, eller fordi de er udsat for vold i hjemmet.

Vi er landsdækkende

Mandecentret er fordelt på syv afdelinger. Vi har en afdeling i Aalborg, Aarhus, Randers, Esbjerg, Odense, Slagelse og København. Vi har i alt 109 pladser fordelt på afdelingerne.

For at komme i kontakt med en afdeling kan du ringe på 7011 6263 og vælge den afdeling, der er tættest på dig.

Du kan læse mere om de enkelte afdelinger her.

Du kan altid henvende dig til Mandecentret, både telefonisk og ved døren

Du kan altid henvende dig til Mandecentret, både telefonisk og ved døren. Ved al henvendelse sker der en visitation, hvor vi afdækker din situation og laver en individuel vurdering af, hvad Mandecentret kan tilbyde dig, og om Mandecentret er det rigtige tilbud for dig.