Gruppeforløb for mænd

Savner du et rum, hvor du kan få talt om din situation med ligesindede og ligeledes lytte til andres fortællinger? Et gruppeforløb i Mandecentret kan udgøre dette rum for dig.

Gruppeforløbet er bygget op over konceptet 8 mænd 8 ugerKonceptet forløber derfor over otte uger, hvor der ved hvert møde behandles forskellige perspektiver i henhold til det at være mand i krise.

Der vil være en gruppeleder til stede, hvis opgave er at sørge for, at der både bliver plads til et teoretisk perspektiv på det at være mand i krise, men lige så vigtigt, plads til deltagernes fortællinger.

Der er enkelte kriterier, du bør være opmærksom på, før du eventuelt tilmelder dig et gruppeforløb.

 

Kriterier for deltagelse i gruppeforløb

For at kunne deltage i gruppeforløbet, er det vigtigt, at du har gjort dig indledende overvejelser i henhold til nedenstående punkter, og at du da kan sige ja til, at du:

  • Er klar til at deltage i et forløb med andre mænd, der, ligesom dig selv, er et svært sted i livet.
  • Er klar til at dele din fortælling med andre mænd.
  • Er klar til at lytte til andre mænds fortællinger.
  • Kan deltage i alle otte mødegange.
  • Er indstillet på, at gruppen er et rum, hvor du som deltager kan stille åbne og nysgerrige spørgsmål, men ikke give gode råd til de øvrige deltagere.

Kontakt

Mandecentret

Du kan altid henvende dig til Mandecentret – både telefonisk og ved døren. Ved al henvendelse sker der en visitation, hvor vi afdækker din situation og laver en individuel vurdering af, hvad Mandecentret kan tilbyde dig, og om Mandecentret er det rigtige tilbud for dig.  

Telefontid alle hverdage mellem 9.00-15.00

Tilmeld dig et gruppeforløb

Hvis du ønsker at tilmelde dig et gruppeforløb, kan du gøre det via vores formular. En gruppeleder vil herefter ringe dig op.

Er du i tvivl om, hvorvidt du er klar, er du velkommen til at ringe på 91 89 88 86 for at tale med en af gruppelederne i Mandecentret.