Gruppeforløb for mænd

Savner du et rum, hvor du kan få talt om din situation med ligesindede og ligeledes lytte til andres fortællinger? Et gruppeforløb i Mandecentret kan udgøre dette rum for dig.

8 mænd 8 uger

Gruppeforløbet er bygget op over konceptet 8 mænd 8 ugerKonceptet forløber derfor over otte uger, hvor der ved hvert møde behandles forskellige perspektiver i henhold til det at være mand i krise.

Der vil være en gruppeleder til stede, hvis opgave er at sørge for, at der både bliver plads til et teoretisk perspektiv på det at være mand i krise, men lige så vigtigt, plads til deltagernes fortællinger.

Der er enkelte kriterier, du bør være opmærksom på, før du eventuelt deltager i et gruppeforløb.

 

Kriterier for deltagelse i gruppeforløb

For at kunne deltage i gruppeforløbet, skal du først til en samtale med en af Mandecentrets rådgivere. Samtalen giver gruppelederen en baggrundsforståelse for din(e) problemstilling(er). Samtidig er den med til at skabe afklaring om, hvorvidt du er klar til at indgå i et gruppeforløb, og om der eventuelt er nogle af Mandecentrets andre tilbud, der passer til dig. 

Det er dog også vigtigt, at du inden da gør dig overvejelser i henhold til nedenstående punkter, og at du da kan sige ja til, at du:

 

  • Er klar til at deltage i et forløb med andre mænd, der, ligesom dig selv, er et svært sted i livet. 
  • Er klar til at dele din fortælling med andre mænd.
  • Er klar til at lytte til andre mænds fortællinger.
  • Kan deltage i alle otte mødegange.
  • Er indstillet på, at gruppen er et rum, hvor du som deltager kan stille åbne og nysgerrige spørgsmål, men ikke give gode råd til de øvrige deltagere.

Kontakt Mandecentret

 

Du kan altid henvende dig til Mandecentret – både telefonisk og ved døren. Ved al henvendelse sker der en visitation, hvor vi afdækker din situation og laver en individuel vurdering af, hvad Mandecentret kan tilbyde dig, og om Mandecentret er det rigtige tilbud for dig.  

Telefontid alle hverdage mellem 9 – 15

Hør mere om Mandecentrets gruppeforløb

Hvis du ønsker at høre mere om Mandecentrets gruppeforløb, kan du udfylde formularen her. 

En af Mandecentrets rådgivere vil herefter ringe dig op indenfor vores åbningstider.