Folkemødet 2024

Mandecentret er klar til Folkemødet 2024 med både vores eget event, som vi snart afslører nærmere detaljer om, og som eksperter i andres debatter og events.

Hvis din organisation er interesseret i at høre mere om et samarbejde med Mandecentret, så læs med her!

Mandecentret deltager igen på årets Folkemøde

Folkemødet på Bornholm er mødestedet for årets store debatter, hvor det danske samfunds puls mærkes. Det er her, man kan følge med i samfundets bevægelser, og Mandecentret har engageret sig i denne vigtige dialog de seneste år.

I år er ingen undtagelse – Mandecentret er klar til Folkemødet 2024 med både vores eget event, som vi snart afslører nærmere detaljer om, og som eksperter i andres debatter og events.

Mere end 17 års erfaring og viden

Mandecentret har mere end 17 års viden og erfaring, og vi har ekspertise inden for følgende områder: 

  • Mænds ensomhed og sundhed
  • Mænds kriser
  • Mænd udsat for vold i hjemmet 
  • At være far, også efter en skilsmisse 
  • Konflikter i parforholdet 
  • Ligestilling, set i lyset af den nye lovgivning
  • Maskulinitet

Interesseret i et samarbejde?

 

Kontakt os på nedenstående mail, hvis I ønsker, at en af Mandecentrets eksperter skal deltage i jeres debat. Vi byder også gerne ind i planlægningsprocessen.

Mandecentrets eksperter

Jacob Engmose Astrup 
Direktør i Mandecentret

Michael Panduro Hammer 
Voldsfaglig chef og forstander på Mandecentret Fyn

Christina Kirkegaard 
Chef for HR og personaleforhold og forstander på Mandecentret Hovedstaden

Diana Mose Olsen 
Chef for ambulant og forstander på Mandecentret Syd- og Sønderjylland

Jacob står i spidsen for Mandecentret og tegner den organisatoriske og politiske linje. Jacob anvender humor og komiske virkemidler til at formidle skarpe pointer og budskaber. Han deltager i debatter om lovgivning, ligestilling, voldshandleplaner og mænds udsathed.

Michael er forstander på Fyn og er Mandecentrets voldsfaglige chef. Michael debatterer om mænds voldsudsathed, og kan sætte historier fra praksis, bagved tallene. Han tør gerne at udfordre kønsstereotyper og bryde med tabuer. 

Christina er forstander på Hovedstaden og står i spidsen for Mandecentrets personaleforhold. I en debat kan hun, udover at trække på sin praktiske erfaring som forstander, bidrage med sin ekspertise inden for stress og mental sundhed. Dette inkluderer temaer som forråelse, omsorgstræthed, og hvordan vi bedst passer på vores medarbejdere. 

Diana er forstander på Syd- og Sønderjylland. Hun er en skarpskydende debattør, der gerne bruger sit politiske overblik, som hun har fået gennem mange år i lokalpolitik, til at argumentere stærkt og tydeligt. Hendes ekspertise omfatter historier om mænd i skilsmisse, samværssager og højkonfliktsituationer i familier.