fbpx

SAMARBEJD MED OS

Del med dine venner


Send

Samarbejde med Mandecentret

Hos Mandecentret er vi altid interesserede i at indgå samarbejde med virksomheder og relevante aktører på familie-, børne- og mandeområdet.

Hos Mandecentret er vi altid på udkig efter gode partnere at samarbejde med. Det kan være virksomheder, der kan bidrage til vores indsats for at fastholde mændene i beskæftigelse. Det kan være kommuner, fagforbund, eller andre organisationer inden for sektoren.

Mandecentret tilbyder gratis ambulant rådgivning til mænd i skilsmisse eller parbrud og mænd udsat for vold i familien. Udover individuel rådgivning, afvikler vi mande- og netværksgrupper over hele landet. I særlige tilfælde tilbyder vi midlertidig bolig efter Servicelovens § 110 i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense, København og på Frederiksberg.

Ring til os på 70 11 62 63 eller send en mail til info@mandecentret.dk, hvis vi sammen kan løfte en opgave.

Voldsudsatte mænd og Lev Uden Vold

I samarbejde med Dialog mod Vold, Mødrehjælpen, Danner og LOKK har vi i regi af fonden Fundamentet etableret den selvejende institution Lev Uden Vold. Lev Uden Vold driver en række opgaver til bekæmpelse af vold i nære relationer.

De seneste år er der kommet bevågenhed omkring, at også mænd bliver udsat for vold af deres partner, ekspartner eller andre familiemedlemmer. Fonden Fundamentet indsamler i samarbejde med Mandecentret viden om voldsramte mænd.

Læs mere om mænd udsat for vold her og kontakt os, hvis du kan se muligheder for et samarbejde.

X