fbpx

SAMARBEJD MED OS

Del med dine venner


Send

Samarbejde med Mandecentret

Hos Mandecentret er vi altid interesserede i at indgå samarbejde med virksomheder og relevante aktører på familie-, børne- og mandeområdet.

Hos Mandecentret er vi altid på udkig efter gode partnere at samarbejde med. Det kan være virksomheder, der kan bidrage til vores indsats for at fastholde mændene i beskæftigelse. Det kan være kommuner, fagforbund, eller andre organisationer inden for sektoren.

Mandecentret tilbyder gratis ambulant rådgivning til mænd i skilsmisse eller parbrud og mænd udsat for vold i familien. Udover individuel rådgivning, afvikler vi mande- og netværksgrupper over hele landet. I særlige tilfælde tilbyder vi midlertidig bolig efter Servicelovens § 110 i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense, København og på Frederiksberg.

Ring til os på 70 11 62 63 eller send en mail til info@mandecentret.dk, hvis vi sammen kan løfte en opgave.

Voldsudsatte mænd og Lev Uden Vold

I samarbejde med Dialog mod Vold, Mødrehjælpen, Danner og LOKK har vi i regi af fonden Fundamentet etableret den selvejende institution Lev Uden Vold (LUV). Fra efteråret 2017 vil LUV drive en række opgaver til bekæmpelse af vold i nære relationer.

De seneste år er der kommet bevågenhed omkring, at også mænd bliver udsat for vold af deres partner, ekspartner eller andre familiemedlemmer. Fonden Fundamentet indsamler i samarbejde med Mandecentret viden om voldsramte mænd.

I perioden 2016-2018 driver Mandecentret efter udbud fra ligestillingsministeren et specialiseret tilbud til voldsudsatte mænd.

Læs mere om mænd udsat for vold her og kontakt os, hvis du kan se muligheder for et samarbejde.

X