BLIV FRIVILLIG

Share with your friends


Submit

Bliv frivillig i Mandecentret

Bliv frivillig i Mandecentret. Socialrådgivere, terapeuter, jurister, lærere og konfliktmæglere kommer efter arbejdstid for at bidrage med deres kompetencer på frivillig basis.

Bliv frivillig og bliv en essentiel del af Mandecentrets DNA. Siden Mandecentret blev etableret har mange lagt timevis af ulønnet arbejdskraft i at hjælpe mænd og deres børn under skilsmisse.

Din baggrund er ikke vigtig. De frivillige kvinder og mænds baggrunde spænder fra socialrådgivere til jurister, terapeuter og konfliktmæglere blandt meget andet. Det vigtigste er, at du har noget livserfaring.

De fleste frivillige medarbejdere har rådgivningssamtaler i Mandecentret på samme måde som de ansatte. Andre bidrager med helt andre aktiviteter som fx hjælp til at søge bolig og arrangementer for børn og deres fædre.

Hvordan bliver jeg frivillig?

Hvis du vil være frivillig i Mandecentret, skal du sende en ansøgning pr. mail til Mandecentret nærmest dig.

Fortæl, hvorfor du vil være frivillig i Mandecentret, hvilke opgaver du kan løse, og hvor meget af din tid, du kan bidrage med. Vi forventer ikke, at du har en bestemt faglig baggrund. Men vi forventer et stort engagement, og at du er en stærk lytter. Vedhæft også gerne dit CV.

Som frivillig i Mandecentret er du med til at gøre en kæmpe forskel for mænd og deres familie. Du bliver en del af et fagligt miljø med andre ildsjæle, kollegaer, du kan sparre med, samt supervision. Løbende holder vi også workshops og andre faglige arrangementer.

Bliv frivillig hos os i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense eller København og på Frederiksberg.