Mandecentret får sin første ambassadør

28-årige Charlie Chrie er blevet Mandecentrets første ambassadør. Han har netop indgået et samarbejde med Danmarks største krisecenter for mænd og deres børn, og han er klar til at være med til at sætte endnu mere fokus på mænds mentale sundhed.

 

Charlie Chrie er master i psykologi og har en spændende baggrund, der blandt andet tæller en karriere som rapper. I dag er han en populær formidler af psykologisk viden på sociale medier, hvor han har samlet mere end 119.000 følgere på TikTok og Instagram. Hans videoer, der når millioner af visninger, sætter blandt andet fokus på sårbarhed, traumer og ensomhed – emner, der ligger tæt op ad Mandecentrets arbejde.

Ved siden af sin online tilstedeværelse driver Charlie sin egen klinik og rejser landet rundt som foredragsholder, hvor han deler ud af både sin faglige viden og personlige erfaringer.

 

 

Hvorfor har du valgt at blive ambassadør for Mandecentret?

“Jeg har valgt at blive ambassadør for Mandecentret, fordi jeg mener, det er vigtigt, at vi taler åbent om de udfordringer, mænd kan stå overfor i krisesituationer. Mange mænd føler sig alene med deres problemer, og det er vigtigt at skabe et trygt sted, hvor de kan få støtte og hjælp. Jeg håber, at jeg som ambassadør kan være med til at bryde tabuer og øge opmærksomheden omkring mænds mentale sundhed og trivsel. Mandecentret gør en stor forskel, og jeg er stolt af at kunne støtte deres arbejde.”

 

Mandecentret søger fortsat flere ambassadører

Mandecentret leder fortsat efter flere ambassadører, der kan være med til at udbrede vores kendskab, så vi kan hjælpe endnu flere kriseramte mænd og deres børn. For Mandecentret er det vigtigt, at samarbejdet med vores ambassadører bygger på fælles værdier. Vi søger derfor personer, der både ser personlig værdi i at støtte vores arbejde og kan spejle sig i vores mission. Vi ser frem til at indgå endnu flere spændende samarbejder i fremtiden.

 

Om Mandecentret
Mandecentret er et landsdækkende tilbud, der siden 2006 har tilbudt gratis rådgivning, støtte og midlertidig bolig til mænd i fare for langvarig hjemløshed efter en hård skilsmisse med bl.a. mentale og socioøkonomiske konsekvenser. Derudover er Mandecentrets målgruppe mænd udsat for vold i nære relationer.

Siden 2015 har Mandecentret været under Servicelovens § 110. Og da Servicelovens § 109 blev ændret til at omfatte både mænd og kvinder, har Mandecentret også kunne indskrive mænd under denne paragraf.

Mandecentrets botilbud indeholder bl.a., rådgivning indenfor bolig, samvær, hjemløshed, partnervold, beskæftigelse, netværk og mental sundhed. Mandecentret har afdelinger i nogle af landets største byer. I alle 7 afdelinger kan manden have sine børn boende eller på samvær.

Del denne artikel

Relaterede artikler

Tilmeld dig Mandecentrets nyhedsbrev og bliv en del af rejsen!

Med Mandecentrets nyhedsbrev får du den nyeste viden om mænd og ligestilling samt værdifuldt indhold direkte i din indbakke.

Jacob Engmose Astrup

Direktør
Mandecentret

I 2017 blev Jacob en del af Mandecentrets bestyrelse, men tiltrådte i marts 2018 som vicedirektør og i 2020 som direktør. Jacob er cand.jur. og har tidligere været afdelingsdirektør i koncernjura i Nykredit samt advokatfuldmægtig i forskellige advokatfirmaer.