Visitation hos Mandecentret

For at få en midlertidig botilbudsplads og modtage ambulant rådgivning på en af Mandecentrets afdelinger skal du være i en krisetilstand relateret til en skilsmisse, et brudt parforhold, eller som følge af at du har været udsat for vold i hjemmet.

Det er vigtigt, at du kan svare ja til disse udsagn

  • Jeg har opholdstilladelse i Danmark.
  • Jeg er selvforsørgende, enten ved løn eller en form for offentlig ydelse.
  • Jeg har ikke et aktivt misbrug af alkohol eller euforiserende stoffer.
  • Jeg har ikke en ubehandlet psykisk lidelse.

Før du kan få tilbudt en plads på en af Mandecentrets afdelinger, skal du til det, vi kalder en visitationssamtale.

Til visitationssamtalen bliver du mødt af to af Mandecentrets professionelle medarbejdere. Til samtalen taler vi om din situation, din krise, og hvad du har brug for. Vi fortæller dig, hvad Mandecentret er, hvad vi kan tilbyde, og hvad vi forventer af dig. Vi bruger faglige metoder og værktøjer til at vurdere, om Mandecentret er det rette tilbud for dig. Det er vigtigt for os, at du tilbydes den rigtige hjælp. Derfor afdækker vi altid så mange aspekter af din situation som muligt.

Kort tid efter samtalen ringer vi og orienterer dig, om du kan få et ophold på Mandecentret. Husk på, at der findes mange forskellige tilbud, og at der altid findes alternativer til det liv, du lever nu, hvis du ønsker en forandring.

Kontakt

Mandecentret

Du kan altid henvende dig til Mandecentret – både telefonisk og ved døren. Ved al henvendelse sker der en visitation, hvor vi afdækker din situation og laver en individuel vurdering af, hvad Mandecentret kan tilbyde dig, og om Mandecentret er det rigtige tilbud for dig.  

Telefontid alle hverdage mellem 9-15