PERSONLIG RÅDGIVNING

Del denne side


Submit

Mandecentret tilbyder gratis personlig rådgivning i forbindelse med skilsmisse og parbrud, samvær med børn samt vold i parforholdet.

Personlig rådgivning kunne måske have reddet Mandecentrets grundlægger Thorkil Vestergaard Hansen fra at gå helt ned efter en skilsmisse. På få måneder mistede han sin partner, hverdagen med sine børn, sit hjem og sit job.

Den rådgivning fik han desværre ikke, men heldigvis for ham havde han gode venner, som hjalp ham op. Og ud af hans personlige krise kom Værestedet Fundamentet for socialt udsatte kvinder og mænd, som han etablerede på Vesterbro sammen med en gruppe af andre ildsjæle.

Thorkil Vestergaard Hansen erfarede på Værestedet, at mange af mændenes kriser netop begyndte med en skilsmisse. Kriser, der kunne udløse misbrug, arbejdsløshed og hjemløshed, hvis mændene ikke fik hjælp. Derfor oprettede han i 2006 Mandecentret i København, som siden er blevet udvidet med afdelinger i Aalborg, Aarhus, Esbjerg og på Fyn.

Mandecentret adskiller sig bl.a. fra herberg og forsorgshjem ved, at målgruppen ikke omfatter mænd med ubehandlede misbrug eller psykisk sygdom. Mandecentret har som mål at undgå, at akutte kriser kan føre til social deroute, samt at bistå til at fædre fortsat er fædre i kontakt med deres børn efter skilsmissen.

Hvilken rådgivning kan jeg få?

I Mandecentret kan du få praktisk rådgivning og personlig sparring, når dit ægteskab eller dit parforhold er ved at slutte.

Vi kan hjælpe dig med at sikre samvær med dine børn. Vi kan hjælpe, hvis du og din partner eller ekspartner har et højt konfliktniveau, eller du er udsat for fysisk eller psykisk vold. Og for nogle kan vi tilbyde en midlertidig bolig.

Mandecentrets rådgivning er gratis, og du kan ringe til os på 70 11 62 63.

Skilsmisse og parbrud

Du kan få hjælp både før, under og efter, dit parforhold slutter. I behøver ikke at have været gift for, at du kan benytte vores rådgivning, der kan have både praktisk og mere personlig karakter. Læs mere om vores rådgivning i forbindelse med skilsmisse og parbrud her.

Samvær med dine børn

I Mandecentret kan du og din ekspartner bl.a. få hjælp til at finde ud af, hvem der skal være samværs- og bopælsforælder, hvordan I håndterer konflikter, og hvordan du bevarer kontakten til dine børn. Læs mere om vores hjælp til samvær med dine børn her.

Midlertidig bolig

Det er ofte manden, der vælger at flytte, når parforholdet slutter, og her kan det være relevant med et midlertidigt botilbud hos Mandecentret. Det samme gælder for voldsramte mænd. Få mere information om vores midlertidige botilbud her.

Konflikt og vold

En del af de mænd, der får personlig rådgivning i Mandecentret, har mange konflikter med deres partner, og nogle oplever, at deres partner udsætter dem for fysisk eller psykisk vold. Få hjælp til at håndtere konflikter og vold her.

8 mænd – 8 uger

Udover den individuelle rådgivninger tilbyder flere af Mandecentrets afdelinger også gratis rådgivning i grupper. 8 mænd – 8 uger er et tilbud til dig, der kæmper for at forhindre en skilsmisse, står midt i en svær skilsmisse, eller føler, at du er gået i stå efter et parbrud. Læs mere om gruppeforløbet 8 mænd – 8 uger her.

KONTAKT OS FOR MERE

TELEFON: 70 11 62 63 MAIL: info@mandecentret.dk