fbpx

PERSONLIG RÅDGIVNING

Del med dine venner


Send

Personlig rådgivning

Mandecentret tilbyder gratis personlig rådgivning i forbindelse med skilsmisse og parbrud, samvær med børn samt vold i parforholdet.

Står du i en skilsmisse eller et samlivsophør, eller er du udsat for vold i din familie, kan du få personlig rådgivning hos Mandecentret. I særlige tilfælde kan du også få en midlertidig bolig.

Mandecentret har som mål at undgå, at akutte kriser kan føre til social deroute. Derudover arbejder vi for, at fædre bevarer kontakt med deres børn efter skilsmissen. Målgruppen omfatter ikke mænd med ubehandlede misbrug eller psykisk sygdom.

Mandecentret har afdelinger i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Slagelse, Odense, Randers samt København og på Frederiksberg.

Hvilken rådgivning kan jeg få?

I Mandecentret kan du få praktisk rådgivning og personlig sparring, når dit ægteskab eller dit parforhold er ved at slutte.

Vi kan hjælpe dig med juridisk rådgivning. Med at sikre samvær med dine børn. Vi kan hjælpe, hvis du og din partner/ekspartner har et højt konfliktniveau, eller du er udsat for fysisk eller psykisk vold. Og for nogle kan vi tilbyde en midlertidig bolig.

Mandecentrets rådgivning er gratis, og du kan ringe til os på 70 11 62 63 eller sende en mail til info@mandecentret.dk.

Skilsmisse og samlivsophør

Du kan få hjælp både før, under og efter, dit parforhold slutter. I behøver ikke at have været gift for, at du kan benytte vores rådgivning. Rådgivningen kan have både praktisk og mere personlig karakter. Læs mere om vores rådgivning i forbindelse med skilsmisse og parbrud her.

Samvær med dine børn

I Mandecentret kan du og din ekspartner bl.a. få hjælp til at finde ud af, hvem der skal være samværs- og bopælsforælder. I kan få hjælp til at håndtere konflikter, og hvordan begge bevarer kontakt til børnene. Læs mere om vores hjælp til samvær med børn her.

Midlertidig bolig

For nogle kan det være relevant med et midlertidigt botilbud hos Mandecentret. Her skal en række omstændigheder dog være opfyldt. Kontakt os for at høre, om du er i målgruppen, og læs mere om vores midlertidige botilbud her.

Konflikt og vold

En del af de mænd, der får personlig rådgivning i Mandecentret, har mange konflikter med deres partner. Nogle oplever, at deres partner eller andre i familien udsætter dem for fysisk eller psykisk vold. Få hjælp til at håndtere konflikter og vold her.

X