Mandecentrets deltagelse på Folkemødet 2024

Med mere end 17 års erfaring har Mandecentret ekspertise inden for områder som mænds voldsudsathed, ligestilling, mental sundhed, omsorgstræthed, samt samværssager og meget mere. Denne ekspertise vil vi gerne dele ud af, og derfor deltager vi endnu engang i årets Folkemøde.

 

Til Folkemødet 2024 deltager Mandecentret både med to debatter sammen med Livslinien – et rådgivningstilbud, der arbejder med forebyggelse af selvmord gennem anonym rådgivning til selvmordstruede, deres pårørende og efterladte. Men vi deltager også som eksperter i andres debatter og events. Læs mere om de forskellige events og debatter herunder. Helt nederst kan du klikke dig ind på de forskellige events på Folkemødets hjemmeside.

 

 

Torsdag d. 13. juni

Fredag d. 14. juni

Lørdag d. 15. juni

Del denne artikel

Relaterede artikler

Nyt samarbejde med Hjælp Din Næste

Mandecentret Hovedstaden har indgået et samarbejde med organisationen Hjælp Din Næste. Hos Hjælp Din Næste arbejder de for at forbedre levestandarden og livskvaliteten for hjemløse

Læs mere

Jacob Engmose Astrup

Direktør
Mandecentret

I 2017 blev Jacob en del af Mandecentrets bestyrelse, men tiltrådte i marts 2018 som vicedirektør og i 2020 som direktør. Jacob er cand.jur. og har tidligere været afdelingsdirektør i koncernjura i Nykredit samt advokatfuldmægtig i forskellige advokatfirmaer.