Mandecentret har fået ny hjemmeside

I midten af januar blev Mandecentrets nye hjemmeside lanceret. Et af målene er, at hjemmesiden skal være overskuelig, og man hurtigt kan finde frem til relevante afsnit, hvad end man er en mand i krise, en bekymret pårørende eller sagsbehandler hos kommunen.

Det er vigtigt, at vores vigtigste målgruppe, mænd i krise i forbindelse med skilsmisse eller parbrud og mænd udsat for vold, let kan finde rundt på en hjemmeside og finde de oplysninger, de har brug for. Derfor har Mandecentret lanceret en ny hjemmeside med fokus på dette, hvor man føler sig velkommen og guidet igennem relevante informationer, samtidigt med at designet afspejler vores værdier om ro, overblik, struktur og lettilgængelig viden til gavn for manden og hans familie.

Når man står i en krise, er der ofte ikke meget overskud, og derfor skal hjemmesiden ikke ’larme for meget’. Vi har desuden forsøgt at nedtone fagudtryk og fokuseret på, at beskrive situationer som mænd i krise kan genkende sig selv i”, udtaler Chastine Engqvist, presse- og kommunikationschef hos Mandecentret.

Herinde finder du både afsnit om vores botilbud samt informationer og hjælp, hvis du er udsat for vold, har gennemgået en svær skilsmisse eller har brug for juridisk rådgivning i forbindelse med samvær med børn.

Desuden har vi en masse læsemateriale i form af viden, rapporter, årsberetninger og lignende. Hvis du har lyst til at være frivillig, kan du også læse mere om det, og arbejder du hos kommunen, er der også relevante oplysninger at finde for dig.

Vi håber på, at I vil tage godt imod vores nye hjemmeside, og at brugervenligheden er i top.

(Har du inputs til, eller er du stødt på fejl på hjemmesiden, så skriv til kommunikationsrådgiver Karoline Schultz Frydendal på karo@mandecentret.dk. Hjemmesiden er blevet skabt i samarbejde Webko.dk)

Del denne artikel

Relaterede artikler

Nyt samarbejde med Hjælp Din Næste

Mandecentret Hovedstaden har indgået et samarbejde med organisationen Hjælp Din Næste. Hos Hjælp Din Næste arbejder de for at forbedre levestandarden og livskvaliteten for hjemløse

Læs mere

Jacob Engmose Astrup

Direktør
Mandecentret

I 2017 blev Jacob en del af Mandecentrets bestyrelse, men tiltrådte i marts 2018 som vicedirektør og i 2020 som direktør. Jacob er cand.jur. og har tidligere været afdelingsdirektør i koncernjura i Nykredit samt advokatfuldmægtig i forskellige advokatfirmaer.