Mandecentret Aalborg har fået ny forstander

Den 1. juni startede 35-årige Rikke Marie Underbjerg, som forstander for Mandecentret Aalborg. Fremover vil det være Rikke, der skal stå i spidsen for stedet og være forstander for de 12 mænd og deres børn, der kan bo på Mandecentret, samt for de mænd, der kommer i den gratis ambulante rådgivning.

Rikke bor med hendes mand og deres to sønner i Aalborg Øst, her har de boet i 17 år – og hun kalder sig selv rimelig hjemmevant i Aalborg.

Rikke kommer fra en stilling som ekstern lektor på socialrådgiveruddannelsen på Aalborg universitet, hvor hun selv slog sine folder, som studerende da hun for få år siden efteruddannede sig til Cand. Mag. MA i anvendt filosofi. Rikke har tidligere været leder for opholdsstedet Christiansminde, og arbejdet som myndighedsrådgiver i specialenheden for misbrug og udsatte unge.

Rikke glæder sig meget til arbejdet som forstander, og hun har masser af gå på mod. Og når man spørger hvilke drømme og visioner hun har for Mandecentret, fortæller hun, at hun har to fokusområder, som hun særligt glæder sig til at komme i gang med.

>>Jeg glæder mig til at være leder her, på Mandecentret i Aalborg. Mit fokus vil være at arbejde med trivsel og kultur, som jeg mener giver et direkte afkast på de beboere, som bor her. Alle de dynamikker, som foregår på en arbejdsplads skal harmonere, fordi god kultur smitter af. Det er vigtigt for mig at vi har fokus på kerneopgaven<<.

>>Derudover ligger det mig meget på sinde at udbrede budskabet om den udsatte mand. Det er vigtigt for mig at fortælle, og ændre tabuet om, at man ikke er et svagt menneske, forbi man har brug for en hånd. For mig handler det altså både om drift og udvikling<<.

 

Rikke Marie Underbjerg kan kontaktes på tlf. 5458 7474 eller mail: rmu@mandecentret.dk

 

Del denne artikel

Relaterede artikler

Nyt samarbejde med Hjælp Din Næste

Mandecentret Hovedstaden har indgået et samarbejde med organisationen Hjælp Din Næste. Hos Hjælp Din Næste arbejder de for at forbedre levestandarden og livskvaliteten for hjemløse

Læs mere

Jacob Engmose Astrup

Direktør
Mandecentret

I 2017 blev Jacob en del af Mandecentrets bestyrelse, men tiltrådte i marts 2018 som vicedirektør og i 2020 som direktør. Jacob er cand.jur. og har tidligere været afdelingsdirektør i koncernjura i Nykredit samt advokatfuldmægtig i forskellige advokatfirmaer.