fbpx

Konflikt og vold

Del med dine venner


Send

Konflikt og vold

Er eller har du været i et forhold præget af konflikt og vold, kan du få personlig rådgivning og i særlige tilfælde et sted at bo i Mandecentret.

I Mandecentret kan du få rådgivning og eventuelt et sted at bo, hvis du og din partner eller ekspartner har et forhold præget af konflikt og vold.

Måske er du udsat for psykisk vold eller fysisk vold – eller begge dele. Måske oplever du, at din partner kontrollerer dig. Måske fortæller vedkommende dig, at du ikke er noget værd. Måske bliver du bidt, slået eller sparket. Eller måske bliver du forhindret i at have kontakt med dine børn.

Mandecentrets rådgivning til voldsramte mænd er gratis, og du kan ringe til os på 70 11 62 63.

Hvad kan jeg bruge personlig rådgivning om vold til?

Rådgivningen i Mandecentret kan du bruge til at få afklaring omkring din situation, ligesom du kan snakke med en rådgiver om, hvad du konkret kan gøre, hvis du er udsat for partnervold.

Hvis du har brug for at komme væk fra jeres fælles bolig, er der i særlige tilfælde mulighed for, at du kan flytte ind i Mandecentret i en periode. Ring til os på 70 11 62 63 og hør mere.

Er jeg udsat for vold?

Statens Institut for Folkesundhed skønner, at 19.000 mænd i Danmark bliver ramt af fysisk partnervold hvert år. Men få mænd synes selv, de er udsat for vold. Også selvom det, de oplever, hører ind under faglige definitioner af vold.

De mænd, Mandecentret rådgiver om vold, kommer med alle typer af uddannelse, job og familiebaggrunde. Vi er specialiseret i at rådgive dig, der oplever vold i et parforhold, og du kan henvende dig uanset, hvor ubetydelig eller markant, du føler, konflikten eller volden er.

Du behøver ikke at kunne forklare, om du er udsat for vold eller ej. Mange af de mænd, der ringer til os for at få rådgivning, synes, det er vanskeligt at sætte ord på, hvad der er galt.

Den, du ligger i konflikt med eller som udsætter dig for vold, kan både være din nuværende eller tidligere partner. Det kan være en forælder, dit voksne barn, en søskende eller et eller flere medlemmer i din svigerfamilie.

Jeg er bange for at slå igen

Mange mænd, der er udsat for vold af deres partner, er bange for selv at komme til at slå igen. Nogle fortæller også om tilfælde, hvor det er sket.

Ring til os på 70 11 62 63 og aftal tid til rådgivning. I rådgivningen ser vi sammen på, hvad du kan gøre, hvis du er bange for at komme til at slå igen eller allerede er kommet til det.

Jeg er bange for at miste kontakt til mine børn

En del mænd oplever, at deres partner truer med, at de ikke må se deres egne børn. Truslen kan gøre det svært at sige fra over for partneren. Måske oplever du det også som en god grund til at blive sammen med din partner.

Hvis I har børn, der overværer volden, vil vi fortælle din kommune om volden. På den måde vil alle arbejde for at finde den bedste løsning for jeres familie.

Hvad koster det?

Den personlige rådgivning til voldsramte mænd er gratis. Hvis du ønsker at flytte ind i Mandecentret og opfylder kravene til, at vi kan tilbyde en midlertidig bolig, skal du typisk betale et mindre bidrag.

X