Midlertidig bolig

Del denne side


Submit

Midlertidig bolig

Mange mænd vælger at flytte fra den fælles bolig, når parforholdet slutter. Her kan det være relevant med en midlertidig bolig hos Mandecentret. Det samme gælder, hvis du er udsat for partnervold.

I Mandecentret kan du i særlige tilfælde få en midlertidig bolig, hvis du og din partner er gået fra hinanden. Du kan også benytte vores botilbud, hvis I stadig danner par, men din partner udsætter dig for vold, eller hvis du er udsat for vold fra et andet familiemedlem.

Mandecentrets botilbud henvender sig til dig, der:

ikke har et sted at bo, fordi du og partner er gået fra hinanden

er voldsramt mand, udsat for psykiske eller fysiske overgreb fra din partner eller andre familiemedlemmer. Det kan fx være, at din partner vedvarende ydmyger eller kontrollerer dig, bider, slår eller sparker

En række betingelser skal være opfyldt, for at vi kan tilbyde dig at bo i Mandecentret. Ring til os på 70 11 62 63 og hør mere. Nogle gange finder vi sammen en anden mulighed, hvis din situation ikke opfylder kravene til at få en midlertidig bolig hos os.

Hvis vi vurderer, at der er mulighed for, at du kan flytte ind, inviterer vi dig til en visitationssamtale.

Hvad med mine børn?

Dine børn kan bo sammen med dig i Mandecentret. Hvis dine børn bor hos din partner eller ekspartner, aftaler I selv, hvor ofte de er hos dig.

Hvornår kan jeg flytte ind?

Hvis vi vurderer, at du opfylder kriterierne for at flytte ind, kan du i nogle tilfælde flytte ind med det samme. I andre tilfælde må du vente, til vi har en ledig plads.

Hvad koster det?

Kommunerne er under særlige omstændigheder forpligtet til at tilbyde dig et midlertidigt sted at bo. Såfremt vi kan tilbyde dig at flytte ind, er det din kommune, der betaler størstedelen af dit ophold. Du skal desuden selv betale en mindre andel.

Hvordan ser boligen ud?

Mandecentrets beboelse består af private værelser med delt køkken og badeværelse. Du har eget køleskab.

Køkkenerne er som andre hjem. Her er spiseborde, legetøj, spil og potteplanter. Du kan få dig en snak med en af de andre, der bor her, lave mad eller være sammen med dine børn. Værelserne er indrettet med sovesofaer, tv og et skrivebord.

Du kan forvente, at de andre, der bor her, opfører sig stille og roligt. Der er naturligvis ingen, der drikker alkohol.

Vi tilstræber, at man som beboer føler sig hjemme og selv kan vælge i hvor høj grad, man udnytter de muligheder for fællesskab, der er.

Ring til os på 70 11 62 63, hvis du vurderer, at det kan være aktuelt for dig at flytte ind i Mandecentrets botilbud.

Hvis jeg ikke opfylder kravene – hvad så?

Selvom du ikke kan flytte ind i Mandecentrets botilbud, kan vi stadig hjælpe dig. Læs mere om vores praktiske rådgivning og personlige sparring i forbindelse med

skilsmisse og parbrud

samvær med dine børn

konflikt og vold

KONTAKT OS FOR MERE

TELEFON: 70 11 62 63 MAIL: info@mandecentret.dk