Konflikt og vold

Del denne side


Submit

Konflikt og vold

Er eller har du været i et forhold præget af konflikt og vold, kan du få personlig rådgivning og i særlige tilfælde et sted at bo i Mandecentret.

I Mandecentret kan du få rådgivning og evt. et sted at bo, hvis du og din partner eller ekspartner har et forhold præget af konflikt og vold.

Måske er du udsat for psykisk vold eller fysisk vold – eller begge dele. Måske oplever du, at din partner kontrollerer dig. Måske fortæller vedkommende dig, at du ikke er noget værd. Måske bliver du bidt, slået eller sparket. Eller måske bliver du forhindret i at have kontakt med dine børn.

Du kan også kontakte os, hvis du ikke ser dine børn eller bliver truet med ikke at kunne se dem.

Mandecentrets rådgivning til voldsramte mænd er gratis, og du kan ringe til os på 70 11 62 63.

Hvad går personlig rådgivning om vold ud på?

Rådgivningen i Mandecentret kan du bruge til at få afklaring omkring din situation, ligesom du kan snakke med en rådgiver om, hvad du konkret kan gøre, hvis du er udsat for partnervold.

En del mænd fortæller, at de foretrækker at håndtere udfordringerne med deres partner selv. Langt de fleste bliver dog efterfølgende glade for at have taget kontakt til Mandecentret.

Hvis du har brug for at komme væk fra jeres fælles bolig, er der mulighed for at du kan flytte ind i Mandecentret i en periode. Ring til os på 70 11 62 63 og hør mere.

Er jeg udsat for vold?

Få mænd synes, de er udsat for vold. Også selvom det, de oplever, hører ind under faglige definitioner af vold. Du behøver ikke at kunne forklare, om du er udsat for vold eller ej, for at kunne få rådgivning i Mandecentret. Mange af de mænd, der ringer til os for at få rådgivning, synes, det er vanskeligt at sætte ord på, hvad der er galt.

En undersøgelse skønner, at 13.000 mænd i Danmark bliver ramt af fysisk partnervold hvert år. I Mandecentret er de mænd, vi rådgiver om vold, vidt forskellige med hensyn til uddannelse, job og familiebaggrund.

Mandecentret er specialiseret i at rådgive dig, der oplever vold i et parforhold. Du kan henvende dig uanset, hvor ubetydelig eller markant, du føler, konflikten eller volden er. Den, du ligger i konflikt med eller som udsætter dig for vold, kan både være din nuværende eller tidligere partner. Det kan være en forælder, dit voksne barn, en søskende eller et eller flere medlemmer i din svigerfamilie.

Jeg er bange for at slå igen

Mange mænd, der er udsat for vold af deres partner, er bange for selv at komme til at slå igen eller skubbe deres partner væk. Nogle fortæller også om tilfælde, hvor det er sket.

Ring til os på 70 11 62 63 og aftal tid til rådgivning. I rådgivningen ser vi sammen på, hvad du kan gøre, hvis du er bange for at komme til at slå igen.

Jeg er bange for at miste kontakt til mine børn

En del mænd oplever, at deres partner truer med, at de ikke må se deres egne børn. Truslen kan gøre det svært at sige fra over for partneren på andre områder. Måske oplever du det også som en god grund til at blive sammen med din partner.

I Mandecentret kan du vende det hele, og vi kan udforske de svære valg sammen med dig.

Hvis I har børn, der overværer volden, vil vi fortælle din kommune om volden. På den måde vil alle arbejde for at finde den bedste løsning for jeres familie.

Hvad koster det?

Den personlige rådgivning til voldsramte mænd er gratis. Hvis du ønsker at flytte ind i Mandecentret og opfylder kravene til, at vi kan tilbyde en midlertidig bolig, skal du typisk betale et mindre bidrag.

KONTAKT OS FOR MERE

TELEFON: 70 11 62 63 MAIL: info@mandecentret.dk