fbpx

Skilsmisse og parbrud

Del med dine venner


Send

Skilsmisse og parbrud

I Mandecentret kan du få gratis praktisk rådgivning og personlig sparring før, under og efter skilsmisse og parbrud.

Skilsmisse og samlivsophør kan være en kæmpe omvæltning. Uanset om det er dig eller din partner, der har truffet beslutningen.

Mandecentret hjælper dig både før, under og efter, dit parforhold slutter. Måske har du og din partner lige besluttet, at I vil gå fra hinanden. Eller måske blev I skilt for lang tid siden, men er nu blevet uenige om, hvor meget I hver især skal have jeres børn. I behøver ikke at have været gift for, at du kan benytte Mandecentret.

Ring til os på 70 11 62 63 og aftal tid. Rådgivning i Mandecentret er gratis.

Hvilken personlig rådgivning kan du få?

I Mandecentret kan du få rådgivning, når du står i en skilsmisse eller et samlivsophør. Rådgivningen kan både have en praktisk og mere personlig karakter. Vi kan hjælpe dig med det, du skal have styr på i en skilsmisse – også det juridiske, hvor Mandecentrets egne jurister og flere frivillige advokater tilbyder hjælp.

Vi kan rådgive dig om samvær med dine børn. Og i særlige tilfælde kan vi også tilbyde dig og dine børn et midlertidigt sted at bo.

Hvis din partner eller andre familiemedlemmer udsætter dig for vold, eller I oplever stor konflikt, kan vi også hjælpe. Du kan også kontakte Lev Uden Volds nationale hotline for voldsudsatte, voldsudøvere og deres pårørende på 1888.

Hvordan foregår rådgivningen?

Rådgivningen foregår på Mandecentret nær dig eller over telefonen. Vi har afdelinger i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense, Slagelse, København og på Frederiksberg.

Ring til os på 70 11 62 63 og aftal tid.

Mød andre mænd i samme situation

I nogle af Mandecentrets afdelinger tilbyder vi gratis gruppeforløb.

En Mandegruppe kan være et alternativ eller supplement til rådgivning. I en Mandegruppe møder du andre, som står i en lignende situation og har samme mål som dig.

Grupperne er en anledning til at tale med andre om det, der er svært, dele oplevelser og blive klar på, hvordan du kommer videre. Grupperne er et rigtig effektivt værktøj for mange mænd til at komme styrket videre.

Tal sammen til en parsamtale

Det kan være svært at kommunikere med hinanden i forbindelse med et brud eller en skilsmisse. En parsamtale i Mandecentret kan være en måde til at få skabt en holdbar, personlig og praktisk dialog med din partner/ekspartner.

I en parsamtale får du og din partner mulighed for at tale sammen i rolige rammer. Det kan bane vejen for at træffe de vigtige beslutninger sammen og et godt samarbejde om børnene.

Hvad koster rådgivningen i Mandecentret?

Rådgivning, mandegrupper og parsamtaler er gratis.

Ring til os på 70 11 62 63 og hør mere.

X