Ledelse og administration

Mandecentret er et landsdækkende tilbud, der siden 2006 har tilbudt midlertidig bolig og gratis ambulant rådgivning til krise- og voldsramte mænd.

Jacob Engmose Astrup

Direktør
Mandecentret

I 2017 blev Jacob en del af Mandecentrets bestyrelse, men tiltrådte i marts 2018 som vicedirektør og i 2020 som direktør. Jacob er cand.jur. og har tidligere været afdelingsdirektør i koncernjura i Nykredit samt advokatfuldmægtig i forskellige advokatfirmaer.

Daniel Emil Kristensen

Forstander for Mandecentret Sjælland og ledelsesrepræsentant for arbejdsmiljø

Daniel har været ansat i Mandecentret siden 2019. Han startede som forstander i Aalborg og er i dag forstander på Mandecentret Sjælland. Daniel er uddannet socialpædagog med en pædagogisk, psykologisk overbygning, Daniel er også uddannet tømrer. Han har tidligere blandt andet arbejdet i Aalborg kommune i et taskforceteam for særligt sårbare unge.

Rikke Underbjerg

Forstander i Mandecentret Nordjylland og chef for socialfaglig indsats og jura

Rikke har været ansat i Mandecentret siden sommeren 2021. Hun er uddannet socialrådgiver og har en kandidat i anvendt filosofi fra Aalborg Universitet.

Hun har tidligere arbejdet i forskellige nordjyske kommuner og opholdssteder primært inden for områder, der berører kriminelle unge. Rikke er også ekstern lektor på Aalborg Universitet. 

Teddy Jalk

Forstander for Mandecentret Kronjylland og chef for den pædagogiske indsats

Teddy har været ansat i Mandecentret siden 2016, hvor han stod i spidsen for åbningen af en hel ny afdeling i Esbjerg. I dag er Teddy forstander i Mandecentret Kronjylland. Teddy er uddannet pædagog og har en diplom i ledelse. Han har tidligere arbejdet på en efterskole og har erfaring både som leder og souschef.

Chastine Nygaard Engqvist

Presse- og kommunikationschef hos
Mandecentret

Chastine har været ansat i Mandecentret siden 2018. Hun er cand.soc. i socialvidenskab og kommunikation og har tidligere været kommunikationskonsulent og skribent.

Christina Kirkegaard

Forstander for Mandecentret Hovedstaden og chef for HR og personaleforhold

Christina startede som konsulent i Mandecentret i 2013. Kort tid efter blev hun ansat først som souschef og derefter forstander. Christina er uddannet inden for HR og ledelse og har bl.a. en baggrund som adm. direktør, HR-konsulent og selvstændig erhvervsdrivende.

Diana Mose Olsen

Forstander for Mandecentret Syd- og Sønderjylland og chef for Mandecentrets ambulante rådgivning

Diana har været ansat som forstander for Mandecentret Syd- og Sønderjylland siden 2019. Hun er uddannet socialpædagog og har en diplom i ledelse. Hun er, foruden hendes beskæftigelse som forstander, byrådsmedlem i Esbjerg byråd. Hun har tidligere arbejdet både som leder og souschef i andre projekter og tilbud.

Michael Panduro Hammer

Forstander for Mandecentret Fyn og chef for Mandecentrets voldsfaglige indsats

Michael startede i 2015, da han fik til opgave at åbne en helt ny afdeling i Odense. Michael er uddannet pædagog og har igennem hele sin karriere arbejdet med udsatte, skæve borgere og handicappede i alle aldre. Michael har erfaring som konsulent, medarbejder og leder.

Hans Monrad Graunbøl

Chef for faglig udvikling og formidling hos Mandecentret

Hans Monrad Graunbøl er leder af Mandecentrets nationale udviklings- og vidensenhed. Hans er uddannet sociolog fra København Universitet i 2009 og har været Analyse- og Evalueringschef i Kriminalforsorgen før han kom til Mandecentret.

Peter Due

Forstander
Mandecentret Østjylland

Tekst kommer…