Når mænd udsættes for vold i nære relationer – gratis seminar for fagpersoner

19.000 mænd udsættes årligt for fysisk vold, og psykisk vold rammer dobbelt så ofte

Mange mænd går alene med deres oplevelser og spørger ikke om hjælp. Som fagperson er det derfor afgørende, at du har viden om vold mod mænd og kan opdage mændenes krisetegn, når de udsættes for vold i hjemmet. Kun på den måde kan mændene og deres børn hjælpes til en fremtid uden vold.

Kom og hør Ligestillingsminister Eva Kjer Hansen (V), formand for Selskab for Mænds Sundhed Svend Aage Madsen og medarbejdere fra Mandecentret fortælle om vold mod mænd.

Seminaret er afslutning på et 3-årigt projekt for voldsudsatte mænd under den Nationale handlingsplan til bekæmpelse af vold i nære relationer 2014. I projektet har Mandecentret tilbudt ophold og rådgivning samt indsamlet viden om mænd udsat for vold i nære relationer.

PROGRAM

14.00 Velkomst
14.10 En voldsudsat mand fortæller
14.30 Nyeste viden om voldsudsatte mænd
15.00 Ligestillingsminister, Eva Kjer Hansen (V)
15.15 Når mænd isoleres fra deres børn
15.35 PAUSE
15.55 Sådan spotter du og taler om vold
16.25 Formand for Selskab for Mænds Sundhed, Svend Aage Madsen
16.50 Muligheder herfra

HVOR OG HVORNÅR

Onsdag d. 27. februar 2019 kl. 14.00-17.00 på Nationalmuseet, Ny Vestergade 10, 1471 København K

TILMELDING

Tilmelding til seminaret er gratis og åbent for alle, dog er tilmelding påkrævet. Tilmelding kan ske til nhn@mandecentret.dk senest 11. februar. Venligst oplys navn, stilling samt arbejdssted eller organisation.

Del denne artikel

Relaterede artikler

Nyt samarbejde med Hjælp Din Næste

Mandecentret Hovedstaden har indgået et samarbejde med organisationen Hjælp Din Næste. Hos Hjælp Din Næste arbejder de for at forbedre levestandarden og livskvaliteten for hjemløse

Læs mere

Jacob Engmose Astrup

Direktør
Mandecentret

I 2017 blev Jacob en del af Mandecentrets bestyrelse, men tiltrådte i marts 2018 som vicedirektør og i 2020 som direktør. Jacob er cand.jur. og har tidligere været afdelingsdirektør i koncernjura i Nykredit samt advokatfuldmægtig i forskellige advokatfirmaer.