fbpx

Midlertidig bolig

Del med dine venner


Send

Midlertidig bolig

Mandecentret tilbyder midlertidig bolig for mænd uden bolig eller uden mulighed for at opholde sig i deres hjem i forbindelse med en skilsmisse eller et parbrud. Det samme gælder mænd udsat for partnervold.

I Mandecentret kan du i særlige tilfælde få en midlertidig bolig, hvis du og din partner er gået fra hinanden. Du kan også benytte vores botilbud, hvis I stadig danner par, men din partner udsætter dig for vold, eller hvis du er udsat for vold fra et andet familiemedlem.

Vi henvender os til mænd med og uden børn.

Kan jeg få midlertidig bolig?

Du skal opfylde en række betingelser for at blive visiteret til et botilbud efter Servicelovens § 110. Det vil blandt andet sige, at du skal være uden bolig eller uden mulighed for at opholde dig i den.

Du skal have behov for aktiverende støtte, omsorg og hjælp, og du må ikke have et alkohol- eller et stofmisbrug samt en ubehandlet psykisk diagnose.

Ring til os på 70 11 62 63 og hør mere. Nogle gange finder vi sammen en anden mulighed, hvis din situation ikke opfylder kravene til at få en midlertidig bolig hos os.

Hvis vi vurderer, at der er mulighed for, at du kan flytte ind, inviterer vi dig til en indflytningssamtale.

Hvad med mine børn?

Dine børn kan bo sammen med dig i Mandecentret. Hvis dine børn bor hos din partner eller ekspartner, aftaler I selv, hvor ofte de er hos dig.

Hvornår kan jeg flytte ind?

Hvis vi vurderer, at du opfylder kriterierne for at flytte ind, kan du i nogle tilfælde flytte ind med det samme. I andre tilfælde må du vente, til vi har en ledig plads.

Nogle gange kan du også blive tilbudt et værelse i en af Mandecentrets andre afdelinger. Vi har i dag 82 pladser fordelt på afdelinger i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Slagelse, Odense, København og på Frederiksberg.

Hvad koster det?

Kommunerne er under særlige omstændigheder forpligtet til at tilbyde dig et midlertidigt sted at bo. Såfremt vi kan tilbyde dig at flytte ind, er det din kommune, der betaler størstedelen af dit ophold. Du skal desuden selv betale en mindre andel.

Hvordan ser boligen ud?

Mandecentrets beboelse består af private værelser med delt køkken og badeværelse. Du har eget køleskab. Værelserne er indrettet med sovesofaer, tv, skab, spejl, dyner, puder, soveplads til dine børn og et skrivebord.

Du kan forvente, at de andre, der bor her, opfører sig stille og roligt. Der er naturligvis ingen, der drikker alkohol.

Vi tilstræber, at man som beboer føler sig hjemme og selv kan vælge i hvor høj grad, man udnytter de muligheder for fællesskab, der er.

Ring til os på 70 11 62 63, hvis du vurderer, at det kan være aktuelt for dig at flytte ind i Mandecentrets botilbud.

X