fbpx

Aarhus

Del med dine venner


Send

Mandecentret Aarhus

Vestergade 58 N, 2 sal

Telefon: 70 25 90 18
E-mail: aarhus@mandecentret.dk

Telefontid alle hverdage mellem 9.00-15.00

Et godt rådgivningstilbud til dig

Mandecentret Aarhus er et gratis tilbud til dig, som er i krise efter skilsmisse eller brudt parforhold. I Mandecentret møder du professionelle medarbejdere, som giver dig personlig og anonym rådgivning. Er du uden bolig, kan vi i særlige tilfælde hjælpe med et værelse.

Mandecentret tilbyder personlig rådgivning, coaching, parrådgivning, familiesamtaler, børne- og ungesamtaler, fyraftensmøder, netværksgrupper og temaaftener, hvor mænd deler oplevelser og erfaringer.

Rådgivningen foregår i Vestergade 58 N 2 sal, men det kan også klares via mail, telefon eller Skype, hvis du bor du langt fra Aarhus og har svært ved at nå at komme forbi indenfor åbningstiden.

Ring eller skriv til Mandecentret Aarhus, så finder vi en løsning sammen.

Bliv frivillig i Mandecentret

De frivillige er en vigtig del af Mandecentrets DNA, og Mandecentret kunne ikke eksistere uden. Som frivillig forpligter du dig til at komme her mindst et par gange om måneden over en længere periode.

For at være frivillig kræver det især, at du har livserfaring. Men vi ser også meget gerne, at du enten er uddannet coach, psykoterapeut, socialrådgiver, diakon, jurist eller har erfaring fra andre mandegrupper.

Vi tager frivillige ind løbende og indleder altid samarbejdet med et personligt møde, så begge parter er sikre på, at vi bliver et godt match.

Vil du gerne være frivillig? Ring 70 25 90 18 eller skriv til aarhus@mandecentret.dk.

KONTAKT OS FOR MERE

Mandecentret Aarhus TELEFON: 70 25 90 18 MAIL: aarhus@mandecentret.dk
X