Skilsmisse og parbrud

Del denne side


Submit

Skilsmisse og parbrud

I Mandecentret kan du få gratis praktisk rådgivning og personlig sparring før, under og efter skilsmisse og parbrud.

Skilsmisse og parbrud kan være en kæmpe omvæltning. Uanset om det er dig eller din partner, der har truffet beslutningen. Måske er der 1000 ting, du synes, du skal have styr på. Måske er du vred, frustreret eller mærker sorg. Måske ønsker du bare at komme videre.

Mange mænd siger, at det har styrket dem at få personlig rådgivning i Mandecentret. Nogle gange til deres egen overraskelse.

Mandecentret hjælper dig både før, under og efter, dit parforhold slutter. Måske har du og din partner lige besluttet, at I vil gå fra hinanden. Eller måske blev I skilt for mange år siden, men er nu blevet uenige om, hvor meget I hver især skal have jeres børn. I behøver ikke at have været gift for, at du kan benytte Mandecentret.

Rådgivning er vores mest benyttede tilbud. Og ofte det, du begynder med. Ring til os på 70 11 62 63 og aftal tid. Rådgivning i Mandecentret er gratis.

Hvilken personlig rådgivning kan du få?

I Mandecentret kan du få rådgivning, når du står i en skilsmisse eller et parbrud. Rådgivningen kan både have en praktisk og mere personlig karakter. Vi kan hjælpe dig med det, du skal have styr på i en skilsmisse – også det juridiske, hvor advokat Michael Nauman tilbyder sin hjælp uden beregning.

Vi kan rådgive dig om samvær med dine børn. Og i nogle tilfælde kan vi også tilbyde dig et midlertidigt sted at bo.

Hvis din partner eller et andet familiemedlem udsætter dig for vold, eller I oplever stor konflikt, kan vi også hjælpe.

Hvordan foregår rådgivningen?

Rådgivningen foregår på Mandecentret nær dig eller over telefonen.

Ring til os på 70 11 62 63 og aftal tid. Rådgivning i Mandecentret er gratis.

Mød andre mænd i samme situation

En Mandegruppe kan være et alternativ eller supplement til rådgivning. I en Mandegruppe møder du andre, som har samme mål som dig. Du bliver klogere på det, der sker, og kan se de næste skridt skarpere.

I nogle afdelinger kalder vi det Mandegruppe og i andre Netværksgruppe. Fælles er, at grupperne er en anledning til at tale med andre om det, der er svært, dele oplevelser og blive klar på, hvordan du kommer videre. Mandegrupper og Netværksgrupper er et rigtig effektivt værktøj for mange mænd til at komme styrket videre.

Ring til os på 70 11 62 63 og hør mere.

Tal sammen til en parsamtale

Kommunikationen kan være svær i forbindelse med et parbrud eller en skilsmisse. En parsamtale i Mandecentret kan være en måde til at få skabt en holdbar, personlig og praktisk dialog med din partner/ekspartner.

I en parsamtale får du og din partner talt sammen fra et nyt udgangspunkt, der kan bidrage til at bane vej for vigtige beslutninger om relationen fremover eller om samarbejdet om børn.

Ring til os på 70 11 62 63 og hør mere.

Hvad koster rådgivningen i Mandecentret?

Rådgivning, mandegrupper og parsamtaler er gratis.

KONTAKT OS FOR MERE

TELEFON: 70 11 62 63 MAIL: info@mandecentret.dk