fbpx

Vi søger frivillige

Del med dine venner


Send

Bliv frivillig i Mandecentret og gør en forskel for andre!

Som frivillig i Mandecentret bliver du en essentiel del af Mandecentrets DNA. Siden Mandecentret blev etableret, er der lagt timevis af frivillig arbejdskraft i at hjælpe mænd og deres børn under skilsmisse, mænd i krise og mænd, der udsættes for vold i hjemmet.
Mandecentrets frivillige er ofte socialrådgivere, konfliktmæglere, jurister, pædagoger og psykoterapeuter, men vi opfordrer også studerende, efterlønnere og pensionister til at blive frivillig hos Mandecentret. Det vigtigst er at du har en høj faglig standard og stolthed – for det har vi.
Som frivillig vil du indgå i vores ambulante rådgivning, herunder individuelle rådgivningssamtaler,
parsamtaler/konfliktmæglingssamtaler og gruppesamtaler. Vi søger også frivillige, der kan arbejde med sociale og kulturelle oplevelser for mændene og deres børn. Det fælles for alle frivillige opgaver er, at det er vigtigt for os at du føler dig, som en del af Mandecentret og kan identificere dig med Mandecentrets værdier.

Mandecentret hjælper mænd i krise og problematikkerne kan være mange og kaotiske. Vi ønsker derfor, at du minimum er fyldt 25 år, gerne i gang med en relevant uddannelse eller med tidligere eller nuværende arbejdserfaring.

Det er vigtigt, at du kan møde stabilt og kan møde ind på afdelingen ca. 2 dage hver måned af 3-4 timers varighed. Du bestemmer selv din arbejdstid inden for vores åbningstider. Åbningstiderne kan variere fra afdeling til afdeling. Det er et krav at du kan fremvise en ren børne – og straffeattest.

Kontakt os på 7011 6263 eller info@mandecentret.dk hvis du vil høre mere.

 

KONTAKT OS FOR MERE

TELEFON: 70 11 62 63
MAIL: info@mandecentret.dk
X