fbpx

Mandecentret ruller mandegrupper ud over hele landet

26.03.2018

Del med dine venner


Send
Mandecentret ruller mandegrupper ud over hele landet

I løbet af 2018 vil alle Mandecentrets afdelinger tilbyde mandegrupper under overskriften ‘8 mænd – 8 uger’. Under det gratis gruppeforløb får du både hjælp til at håndtere din krise og styrket dine evner til at skabe relationer.

‘8 mænd – 8 uger’ er gratis mandegrupper til dig, der kæmper for at forhindre en skilsmisse, står midt i en skilsmisse eller et parbrud, eller føler, at du er gået i stå efter dit parbrud.

I grupperne deltager mange forskellige mænd. Men fælles er det, at man kommer til at møde andre, hvis situation har en del fællestræk med ens egen, og som har ønsket om at få snakket højt om ens udfordringer.

Mandegrupper giver større tilfredshed

Det er vores erfaring, at grupperne kan hjælpe med både at skabe nye relationer, forbedre din kommunikation og hjælpe dig til at få styr på følelsesmæssige udfordringer.

Det kan give en følelse af lettelse at møde andre mænd, der står i en situation, som ligner ens egen. Derudover skaber social støtte fra gruppen et godt grundlag for at komme videre i livet.

Deltagerne oplever over tid en gradvis stigning i tilfredshed med livet, og samtidig træffer de flere beslutninger ud fra, hvordan de selv gerne vil leve deres liv.

Som titlen antyder, løber en mandegruppe over otte gange. Her vil du få mulighed for at:
– finde fokus og skabe overblik
– skabe gode relationer
– blive bedre til at tackle svære samtaler
– dele vigtige oplevelser, tanker, følelser og handlinger med ligestillede
– få inspiration fra andre mænd til at komme videre

Læs mere om ‘8 mænd – 8 uger’ her.

‘8 mænd – 8 uger’ rulles ud over alle Mandecentrets afdelinger i løbet af 2018.

X