fbpx

Kursus og oplæg

Del med dine venner


Send

Mandecentret har 15 års erfaring med at hjælpe volds – og kriseramte mænd godt videre. Desværre ender alt for mange parforhold i konfliktfyldte situationer, som eskalerer, og skaber en familie i kaos. I Mandecentret arbejder vi for at gøre opmærksom på at vold er vold, uanset hvem der udøver den, at vold mod mænd er et stigende problem og at mænd ofte har brug for hjælp efter en skilsmisse.

Det er afgørende, at fagpersoner, som møder voldsudsatte mænd, har en forståelse for og viden om vold i nære relationer. Herunder at opdage, at volden er til stede og hvordan man kan tale om den. Derfor har Mandecentret udviklet et kursus om mænd udsat for partnervold.

Kurset henvender sig til arbejdspladser og fagpersoner, der møder voldsudsatte mænd i deres arbejde. Det kan være socialrådgivere og psykologer i kommunerne, kommunernes familieafdelinger, statsforvaltningerne, læger, politiet, fagforeninger samt uddannelsesinstitutioner.

Læs mere og bestil kurset her.

Mandecentret tilbyder også oplæg om mænd udsat for partnervold. Oplægget er til dig, der vil vide mere om vold i nære relationer. Du får indsigt i voldsformer og voldsmønstre og i hvordan mænd reagerer på volden.

Vores viden baserer sig blandt andet på et 3-årigt projekt udført for ligestillingsministeriet, der kortlægger det største empiriske datamateriale om mænd udsat for vold i hjemmet.

Vores erfaring baserer sig på 15-års akut og intenst arbejde med udvikling af rådgivning til krise – og voldsramte mænd igennem ambulante forløb og forløb i botilbuds-regi.

 

KONTAKT OS FOR MERE

TELEFON: 70 11 62 63
MAIL: info@mandecentret.dk
X