Reading Time: 2 minutes, 57 secs

sådan bliver du herre over dine følelser i skilsmissen – brug din intuition

Dette indlæg er skrevet af Rikke Topp Vibe-Hastrup, og handler om at følge sig selv. Lytte til egen intuition og på den måde bliver herre over egen situation.

I sidste indlæg skrev vi om, at det er en god ide at hente råd og vejledning til de personlige, praktiske og personlige udfordringer hos andre. Dette indlæg handler om at følge sig selv. Lytte til egen intuition og på den måde blive herre over egen situation. 

Det er Rikke Topp Vibe-Hastrup der har skrevet indlægget. Rikke er tidligere topdirektør i forretningsverdenen, og er nu direktør i sit eget firma, hvor hun hjælper mennesker og virksomheder med at bruge deres energi ansvarligt og inutitivt. Her får du Rikkes guldkorn om hvordan du følger din intuition, selvom du føler du er helt til rotterne indeni: 

blog indlæg fra Rikke Topp Vibe-Hastrup: intuition

om at bruge din intuition i stormen af nye følelser og praktiske gøremål 

En skilsmisse er for mange lig med et følelsesmæssigt kaos, som kan være svært at rumme og vanskeligt at navigere i. Følelserne sidder uden på tøjet, og frygten og uvisheden fylder indeni.

Når du bruger din intuition til at navigere med, skaber du mere ro omkring din situation og den bliver lettere at acceptere. Med intuitionen distancerer du dig fra din følelser og din frygt, og får i stedet viljen og modet til at finde fodfæstet igen.

Alle har en intuition, men vi glemmer ofte at lægge mærke til og lytte til den.

Intuition kan vise sig som en fysisk fornemmelse, for eksempel i maven eller brystkassen, som en idé eller pludselig indskydelse, der bare føles rigtig, og uden at man kan forklare hvorfor.

Intuitionen taler gennem fornemmelser i kroppen, via indre billeder eller som en indre stemme.

Hvis du ikke lytter til din intuition, og til hvad der er rigtigt for dig, men lever ubevidst efter hvad andre synes eller efter, hvad din frygt fortæller dig, undertrykker du dine egne behov med risiko for at blive trist og deprimeret eller tage forkerte beslutninger.

Dit første skridt til din intuition er at finde den indre ro.

I stilheden bliver du mere opmærksom på dine behov.
Du kan skabe stilhed ved at meditere, fokusere på dit åndedræt eller bare være alene et sted, hvor der er stille. Flyt også fokus fra skilsmissen ved at lave noget fysisk f.eks. løb, dans eller  en gåtur.

Når du finder roen og kommer ned i kroppen, bliver du bedre til at mærke dig selv, og du giver  din intuition plads til at komme til orde.

Hvis du står i en situation i forbindelse med skilsmissen, hvor du er i tvivl om, hvilken beslutning, du skal tage, kan du bruge din intuition som navigation.

Søg  stilheden, find den indre ro gennem vejrtrækningen, og forestil dig hvordan det er at føre beslutningen ud i livet.

Læg mærke til og lyt til din intuitions signaler. Den fortæller dig, hvad der er det rigtige for dig at gøre. Med intuitionen slipper du frygten og dine følelser, og du bliver bedre til at gennemskue situationer og til at træffe beslutninger på en helt ny måde.

Rikke Topp Vibe-Hastruplife component

 

 

vil du vide mere om Rikke kan du se mere på hendes hjemmeside her og du kan følge hende på facebook her 

 

 

har du brug for rådgivning om din situation? ring til mandecentret og få en tid til gratis samtale på 70116263

 

mandecentret

0 Likes