Et godt tilbud til dig

Mandecentret i Aarhus er et tilbud til dig, som er i krise efter skilsmisse eller brudt parforhold. I mandecentret møder du professionelle medarbejdere, som giver dig gratis personlig og anonym rådgivning for at gøre en vanskelig tid lettere for dig. Livet er langt fra slut fordi du blev skilt. Du skal bare til at leve det på en anden måde. Er du uden bolig kan centret måske hjælpe med et værelse.

Sammen finder vi en løsning

Mandecentret kan tilbyde rådgivning, coaching, parrådgivning, familiesamtaler, børne- og unge samtaler, fyraftensmøder, netværksgrupper og temaaftener, hvor mænd deler oplevelser og erfaringer. Rådgivningen foregår i Vestergade 58K, men det kan også klares via mail eller telefon. Kontakt os for en aftale, så finder vi en løsning sammen.

Åbningstider

Mandecentret i Aarhus har åbent mandag-fredag fra 10-17
Onsdag i lige uger er der efter aftale åbent for telefonisk og personlig henvendelse mellem kl 17-20

Find os på Vestergade 58K eller ring 7025 9018

Rådgivning over skype:

Bor du langt fra Aarhus, og har svært ved at nå at komme forbi indenfor åbningstiden, er dette en mulighed for dig. Det er nu muligt at få rådgivning over skype hos Mandecentret i Aarhus.

Ring eller skriv til Mandecentret Aarhus og lav en aftale på tlf: 7025 9018 eller mail: aarhus@mandecentret.dk.

 

Frivillig

De frivillige er en vigtig del af Mandecentrets DNA

Mandecentret kunne ikke eksistere uden vores frivillige.
Som frivillig forpligter du dig til at komme her mindst et par gange om måneden over en længere periode.

Det svinger lidt fra by til by, hvor tit du skal komme.

For at være frivillig kræver det især, at du har livserfaring. Men vi ser også meget gerne, at du enten er uddannet coach, psykoterapeut, socialrådgiver, diakon, jurist eller har erfaring fra andre mandegrupper.

Vi tager frivillige ind løbende og indleder altid samarbejdet med et personligt møde, så begge parter er sikre på, at vi bliver et godt match.

Vil du gerne være frivillig? Ring 70259018 eller skriv til aarhus@mandecentret.dk